Presedintele IAB Europe vine la Digital Marketing Forum 2009

Alain Heureux, Presedintele IAB Europe, cea mai reprezentativa asociatie profesionala a industriei de publicitate online din Europa, va fi prezent in cadrul evenimentului Digital Marketing Forum, organizat de Evensys. Evenimentul se afla la a treia editie si se va desfasura pe parcursul a doua zile, 25 si 26 februarie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Alain Heureux are o experienta de peste 20 de ani, punand bazele a numeroase companii pe tot cuprinsul Europei, precum grupul CPM - specializat in field-marketing, marketing direct si vanzari (www.uk.cpm-int.com), o agentie web numita Virtuology, activa in Bruxelles, Londra si Paris (www.virtuology.com) si o agentie full-service, Tagora, prezenta pe diverse piete europene (www.tagora.com).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated