Presedintele IAB Europe vine la Digital Marketing Forum 2009

Alain Heureux, Presedintele IAB Europe, cea mai reprezentativa asociatie profesionala a industriei de publicitate online din Europa, va fi prezent in cadrul evenimentului Digital Marketing Forum, organizat de Evensys. Evenimentul se afla la a treia editie si se va desfasura pe parcursul a doua zile, 25 si 26 februarie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Alain Heureux are o experienta de peste 20 de ani, punand bazele a numeroase companii pe tot cuprinsul Europei, precum grupul CPM - specializat in field-marketing, marketing direct si vanzari (www.uk.cpm-int.com), o agentie web numita Virtuology, activa in Bruxelles, Londra si Paris (www.virtuology.com) si o agentie full-service, Tagora, prezenta pe diverse piete europene (www.tagora.com).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related