Medicover, alaturi de Cohn&Jansen, a fost primul brand din Romania care a comunicat pe segmental serviciilor de sanatate privata

Medicover a fost declarat Superbrandul anului 2008 pe domeniul serviciilor de sanatate private din Romania. Includerea brandului Medicover in randul celor mai renumite marci din Romania vine ca o recunoastere a efortului sustinut pe comunicare si branding pe care compania l-a depus de-a lungul timpului.

In colaborare cu agentia de creatie Cohn&Jansen, Medicover a fost primul brand din Romania care a comunicat pe segmentul serviciilor de sanatate privata sub sloganul "Medicul tau personal". An de an, Medicover a construit o imagine de brand consecventa realizand o serie de campanii de comunicare, printre care "Povara - Cand unul este bolnav, al doilea munceste de doua ori mai mult" (1, 2, 3) dedicata promovarii abonamentelor pentru companii; "Nu-ti trata copilul ca pe un adult" - dedicata promovarii abonamentului pentru copii, Kidcard"; "Cancerul nu doare" - dedicata preventiei cancerului de col uterin si cancerului la san.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related