Au inceput cursurile celei de-a doua editii a Scolii de creatie ADC*RO

Luni, 23 februarie 2009, a avut loc seminarul de deschidere al celei de-a doua editii a Scolii de creatie ADC*RO. Acesta s-a desfasurat la sediul Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), partenerul principal al Art Directors Club Romania (ADC*RO) in acest proiect.

Intalnirea s-a desfasurat sub forma unei mese rotunde, reunind tutorii Scolii, studentii admisi si reprezentanti mass-media.

Tutorii le-au vorbit studentilor despre ce le-au pregatit pentru aceasta editie a Scolii si despre asteptarile lor de la acest proiect.

"Anul asta ne propunem sa fim mult mai duri la evaluare: am inceput deja facand mult mai putine concesii la numarul de participanti. Criza ne obliga pe toti sa fim mai exigenti si cred ca toata lumea are un interes ca investitia in scoala sa aduca rezultate spectaculoase: atat studentii, cat si tutorii", spune Adrian Botan, Deputy Managing Director, CEE Creative Director McCann Erickson si profesor la Scoala ADC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related