Se lanseaza concursul pentru campania de comunicare a EFFIE 2009

Comitetul de organizare al Effie 2009 lanseaza astazi concursul pentru crearea vizualului campaniei de comunicare pentru editia de anul acesta. Concursul se adreseaza creativilor din intreaga comunitate de publicitate din Romania precum si studentilor, freelancer-ilor si tuturor persoanelor interesate de domeniul advertising-ului.

Stefan Iordache, Membru in Comitetul de organizare al Effie 2009 si CEO Leo Burnett Group: "O tema de Creatie pentru un concurs de Eficienta! Nici ca se putea o tema mai frumoasa in 2009, pentru ca Creativitatea si efectul ei in Eficienta vor deveni mai importante ca niciodata astazi. Multumesc tuturor celor care se implica in dezvoltarea Effie in Romania si a creativitatii care vinde. Standarde ca si Effie sunt referinte care ne vor face sa ne dorim permanent sa fim mai buni."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 15 ani
same winners same sh%$#T

neeeeext!



Branded


Related