Divizia de web a agentiei Re:ply si-a lansat oficial portofoliul online

Divizia Online a agentiei Re:ply s-a lansat oficial incepand cu aceasta luna si este specializata in furnizarea de continut web dedicat (hard copy pentru landing page, newslettering si campanii de promovare, articole complexe in romana si engleza, corectura de continut si fotografii realizate in-house). Portofoliul si lista de servicii ale Diviziei Online a Re:ply sunt live pe internet, la adresa online.reply.ro.

Serviciile oferite de Re:ply Online sunt dezvoltarea si optimizarea de continut web, corectura continutului web (romana si engleza), dezvoltarea si implementarea de site-uri corporate si de prezentare, concept&web design, PR Online, mentenanta, newslettering si SEO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune


Comentarii

doru dragomir
acum 15 ani
agentia si-a inchis eri divizia despre care scrie in articol. oamenii au primit instintarea ca se fac restructurari din cauza crizei. amatorism sau strategie murdara?
Diana Capatina
acum 15 ani
agentia schimba formula in care realizeaza proiectele de online, atita tot. divizia exista de 1 an si jumatate si acum are un portofoliu online. proiectele actuale si viitoare vor fi gestionate astfel incit sa fie mai eficiente - si pentru agentie, si pentru clienti.


Branded


Related