Roddia a ales Free Communication ca partener pentru comunicarea PR a programului de mediu "Ziua Verde 2009"

Free Communication, agentie de consultanta PR, si Roddia, companie specializata in interactiuni, campanii de motivare non-financiara si campanii de implicare sociala, au demarat oficial un parteneriat de completare a serviciilor asigurate. Cele doua companii vor asigura clientilor comuni pachete de servicii integrate si isi vor oferi reciproc expertiza si solutii specializate pentru proiectele proprii. Primul proiect derulat oficial sub acest parteneriat este "Ziua Verde 2009" - un program de informare si educare in privinta colectarii selective si a reciclarii deseurilor. Roddia a desemnat Free Communication drept agentia partenera a programului, care va asigura consultanta si comunicare PR pentru "Ziua Verde 2009".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

Branduri

Campanii

SectiuneRelated