Initiative si DraftFCB au incheiat o alianta strategica pe piata din Romania

Alianta strategica intre Initiative & DRAFTFCB se concretizeaza prin intrarea DRAFTFCB in actionariatul Brand Connection, in parti egale cu Initiative. Operatiunile companiei vor fi in continuare conduse de Ileana Tomescu, care devine Managing Partner.

"Parteneriatul pe care am hotarat sa il incheiem intre Brand Connection si DRAFTFCB ofera foarte multe oportunitati, atat pentru cele doua companii, cat mai ales pentru clientii nostri. Planuim acest pas de mai mult timp si este o provocare faptul ca materializarea lui se petrece in aceasta perioada. Alianta se va traduce in oportunitati de new business si va oferi solutii eficiente multor companii care in acest moment cauta cele mai bune optiuni de parteneriat media", declara Veronica Savanciuc, Presedinte Initiative Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated