Realitatea.MOBI - portalul si televiziunea de stiri nr. 1 din Romania direct pe telefonul mobil

REALITATEA.NET a lansat REALITATEA.MOBI, site-ul mobil care ofera in timp real cele mai importante informatii publicate pe portalul numarul 1 de stiri din Romania sau difuzate pe Realitatea TV.

Cei care se informeaza prin intermediul REALITATEA.MOBI au ocazia de a castiga saptamanal, pana la sfarsitul lunii mai, cate un telefon Nokia N96 si 50 de abonamente Internet Mobil oferite de Vodafone.

REALITATEA.MOBI este accesibil gratuit din browserul oricarui telefon conectat la serviciul de internet mobil si beneficiaza - in premiera pentru un mobisite romanesc - de continut video adaptat pentru toate modelele de telefoane mobile de noua generatie, un motor de cautare eficient, serviciu de abonare RSS, transmitere de stiri prin SMS si, nu in ultimul rand, posibilitate de incarcare a evenimentelor inregistrate de utilizatori cu ajutorul telefonului mobil personal prin intermediul serviciului Martor Ocular.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related