Fundatia Dinu Patriciu si Odyssey pretuiesc cunoasterea si pe tinerii valorosi

Cine poate spune mai frumos o poveste decat insusi cel care o traieste? Fundatia Dinu Patriciu si Odyssey au dezvoltat noua campanie de promovare a programelor de burse "Orizonturi deschise" si "Inventeaza-ti viitorul" ai carei protagonisti sunt chiar beneficiarii burselor, tineri cu rezultate deosebite la invatatura dar cu resurse materiale limitate. Acestia au primit din partea Fundatiei sustinerea financiara de care au nevoie pentru a continua studiile si isi spun povestile in cele cinci spoturi TV ale campaniei.

Campania 'Pretuieste cunoasterea, noi te vom sprijini' ii aduce in prim plan pe beneficiarii burselor Orizonturi deschise - absolventi care urmeaza un program de master sau doctorat, respectiv ai burselor Inventeaza-ti viitorul - studenti si liceeni, toti tineri cu rezultate foarte bune la invatatura (medii peste 9) dar care au nevoie de sustinere financiara. Obiectivul campaniei este de a informa potentialii beneficiari despre oportunitatile de finantare oferite de catre Fundatia Dinu Patriciu, prezentarea unor cazuri concrete ale bursierilor fiind menita sa genereze incredere in randul publicului si sa incurajeze cat mai multi tineri sa candideze in cadrul programelor de burse.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related