Mega Image si Interactions lanseaza o noua promotie - "Castiga un cos de picnic"

Proiectul constituie inca un pas catre implementarea unui program de comunicare personalizata cu consumatorii.

Dupa ce au incheiat la sfarsitul lunii mai prima promotie realizata impreuna, Mega Image si Interactions lanseaza o noua promotie, "Castiga un cos de picnic". Aceasta este adresata in special participantilor din promotia trecuta, dar ofera de asemenea, datorita mecanicii, o sansa de castig si noilor participanti. Promotia se desfasoara pe www.mega-image.ro, ca si cea precedenta, si se va incheia pe 5 iulie 2009.

Pentru a castiga un cos saptamanal de produse de picnic in cadrul noii promotii, consumatorii trebuie sa raspunda la cateva intrebari prin care le este solicitata opinia despre magazinele Mega Image. Pentru un premiu bonus, acestia pot aduce inca 3 prieteni in promotie. La randul lor, cei 3 prieteni vor avea o sansa de castig daca raspund la intrebarile din chestionar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related