URSUS a apasat play pe Liberty Parade

Zeci de mii de fani au ignorat ploaia si s-au bucurat de atmosfera incendiara
Liberty Parade, cel mai mare eveniment de muzica house din Romania, a avut loc pe 6 august pe plaja dintre Venus si Saturn, sub egida Muzicii URSUS - conceptul sub care se desfasoara cele mai importante evenimente organizate de URSUS - "Regele Berii in Romania".

Caravana Liberty Parade a plecat ieri din Olimp spre plaja Liberty Parade Arena, unde a fost organizat un mega concert pentru fanii muzicii house din Romania. Coloana a fost formata din 3 camioane uriase, zeci de masini si 4.000 de oameni foarte prinsi de atmosfera. Chiar daca vremea nu a fost favorabila, aproximativ 40.000 de participanti au dansat pe ritmurile house, atmosfera devenind astfel incendiara. Editia de anul acesta organizata impreuna cu Radio21 si Publicis Romania a fost cea mai reusita de pana acum.
Camionul URSUS, aflat in fruntea caravanei, a parcurs distanta incarcat cu animatoare si tineri dansand pe ritmurile muzicii URSUS. In jurul orei 22.00, de indata ce a ajuns Caravana, a incepul mega concertul organizat pe plaja Liberty Parade Arena.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related