IMAGE si L'Oréal celebreaza 100 de ani de frumusete

L'Oréal Romania a ales agentia de relatii publice IMAGE pentru gestionarea comunicarii corporate la implinirea a 100 de ani de existenta a companiei-mama. IMAGE furnizeaza companiei L'Oréal Romania servicii de media relations, comunicare interna, organizare de evenimente si suport pentru dezvoltarea unui proiect de CSR.

"Centenarul L'Oréal reprezinta pentru noi un moment extraordinar, avand in vedere ca putine companii sarbatoresc 100 de ani, dar si o ocazie de a reafirma si de a comunica angajamentele asumate de compania noastra de-a lungul timpului. Prin urmare, proiectele planificate cu aceasta ocazie au o importanta pe masura evenimentului si sunt deosebit de complexe intrunind activitati pentru presa, pentru angajatii companiei, cat si un program amplu de responsabilitate sociala dedicat studentilor. Cei 14 ani de experienta si profesionalismul desavarsit au recomandat IMAGE in calitate de partener de incredere in conceperea si implementarea strategiei de comunicare a Centenarului L'Oréal.", a declarat Dana Dobrescu, Corporate Communication Manager L'Oréal Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related