Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania a lansat noul site UAPR

E vara si cei care nu si-au facut planuri din timp sau care vaneaza pachete last minute cauta febril oferte de vacanta. Din click in click, pagina dupa pagina, mai toti aleg sa faca mai intai o incursiune pe net pentru a gasi la distanta de un click croaziere exotice sau sejururi pe litoraluri mai apropiate.

In cautarea ta, rezerva un click si pentru www.uapr.ro. Daca nu vei da peste o oferta irezistibila de vacanta, atunci vei avea cel putin experienta "colorata" a noului nostru site pe care l-am lansat cu un design in ton cu spiritul verii, mai animat si mai interactiv. Mult mai practica, dar si cu o structura actualizata si imbunatatita, prezenta versiune online a uapr.ro este mai orientata catre nevoile industriei de publicitate si reflecta indeaproape pozitionarea si misiunea UAPR. Reprezentam astfel interesele agentiilor de publicitate, contribuim la dezvoltarea si profesionalizarea industriei si stabilim standarde care sa ghideze atat agentiile cat si clientii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related