T. Fulea: E inutil sa intrebi consumatorul ce reclame a retinut! Ele functioneaza subliminal

Sunt zeci de mii de mesaje publicitare intr-un magazin. Este inutil sa intrebi consumatorul la iesire «Ce reclame a retinut?», pentru ca efectul acestui tip de campanie se vede in timp. Pe moment, consumatorul nu isi va aminti ce imagini a vazut, a declarat pentru MONEY.ro Tudor Fulea, Head of Global Knowledge Center la Leo Burnett.

MONEY.ro: Ce inseamna acum, in Romania, comunicarea CRM?

Tudor Fulea: Comunicarea CRM inseamna sa comunici one to one cu consumatorii. Și acum, este foarte puțin dezvoltata in Romania. De ce? Pentru ca se comunica foarte puțin. Se fac chestii promoționale la un nivel destul de mic, se trimit niște emailuri și așa mai departe. Dar, companii care sa aiba o legatura de comunicare bine gandita cu consumatorii sau cu clienții lor, și deci sa nu trimita mail-uri la plezneala, sunt foarte puține. Din experiența proprie, poți sa zici de la cate companii simți ca primești chestii care sunt super relevante pentru tine?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related