Infopromotii.ro lanseaza promotiile on-line

Site-ul www.infopromotii.ro a proiectat, testat si demarat un nou serviciu destinat organizatorilor de promotii. Este vorba de un modul care permite derularea mai multor tipuri de promotii, in functie de cerintele beneficiarului.
Consumatorii au acum o alterantiva mai comoda decat trimiterea prin posta a dovezilor de cumparare si mai ieftina decat expedierea de mesaje de pe telefonul mobil. Pentru a participa, nu trebuie decat sa introduca pe pagina promotiei codul produsului/ produselor si pot afla daca se numara printre castigatori in numai cateva secunde (pentru premiile instant) sau la o data fixata de organizatori (pentru tragerile la sorti). Atat pentru participanti, cat si pentru organizatori, costurile scad si efortul este mult mai mic in comparatie cu "metodele clasice".
De la inceputul anului si pana in prezent, site-ul infopromotii.ro a expus peste 150 de promotii, grupate in 19 categorii de produse si servicii, si-a dublat numarul de vizitatori unici pe zi si are de 6 ori mai multi abonati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related