Irina Alexandru este PR Account Manager al agentiei V+O Communication

V+O Communication anunta intrarea Irinei Alexandru in echipa agentiei, pe o pozitie de PR Account Manager. Irina va coordona comunicarea pentru conturi din domeniile health&wellness, FMCG, precum si proiecte de CSR pentru companii precum Coca-Cola, Romalimenta sau asociatii neprofesionale. Irina va oferi alaturi de echipa V+O Communication, consultanta si suport strategic pentru clientii agentiei, dar va coordona si comunicarea interna si externa a agentiei.

"Venirea Irinei in echipa V+O aduce un plus important de expertiza pe segmente complexe, care necesita excelente abilitati umane. Am stiut inca din primele momente ca Irina este persoana potrivita pentru a construi si coordona strategia pentru clientii agentiei si sunt convinsa ca vom face lucruri remarcabile impreuna", declara Lori Visa, general manager al V+O Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related