Anca Haddad, account manager GMP Advertising

Anca Haddad (Pintilie) s-a alaturat la inceputul lunii septembrie echipei GMP Advertising in functia de Account Manager. Anca va gestiona comunicarea pentru clientul Millennium Bank, dar si pentru alti clienti ai agentiei.

Anca are o licenta in business management si o experienta de peste sase ani in ATL si BTL in agentii precum Millenium Communication, Leo Burnett & Target sau Grey Bucharest. Experienta Ancai a fost acumulata lucrand pentru clienti ca Romtelecom, Altex & Media Galaxy, Allianz Tiriac Asigurari, Tuborg sau Carlsberg. In cei peste sase ani de cariera, Anca a coordonat importante proiecte de ATL si de BTL si a contribuit la rebrandingul sau lansarea pe piata romaneasca a unor branduri dintre cele mai renumite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related