Business Standard are astazi prima pagina goala

Cotidianul Business Standard a publicat astazi, in premiera, pe prima pagina, planul de masuri anticriza al Guvernului Romaniei.

Probabil ca acest lucru n-ar fi o stire mai ales daca e vorba de un cotidian de business "pentru nivelul urmator". Stirea vine acum: prima pagina, cea cu planul anticriza, e alba. Blanc!

Intr-un material special din paginile 2 si 3, jurnalistii de la Business Standard au selectat cele mai importante declaratii facute de mai-marii Romaniei despre criza. Declaratiile sunt grupate in doua parti "Inainte" si "Dupa": "Ce spuneau despre ce urmeaza" (2008) si "Ce au aflat despre ce ne-a lovit" (2009). Aflati ce au spus si ce i-a lovit apoi pe presedinte, premieri, ministri de finante, guvernatorul si economistul sef al BNR, alaturi de un editorial science-fiction semnat de Radu Soviani, redactorul sef al Business Standard: "Spatiul. Ultima frontiera".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related