ADfel 2009: Diseara afli castigatorul Grand Spoof si razi la Stand-Up Comedy despre "momente stanjenitoare"

Astazi este ziua parodiilor la ADfel. Programul festivalului incepe la ora 20.00 cu retrospectiva celor mai bune parodii de reclame romanesti participante la Grand Spoof 2007 si 2008 si va continua cu festivitatea de premiere Grand Spoof 2009. In aceasta seara vom afla, asadar, care dintre cele 44 de inscrieri in concursul din acest an a convins juriul ca merita marele premiu: o bicicleta neconventionala, pliabila, marca Brompton, oferita de Infracons.

Ironia nu va ocoli nici reclamele conventionale pentru branduri internationale, care vor deveni tinta parodiilor din aceasta seara incepand cu ora 21.15. Dupa ce vom vedea de cata ironie pot da dovada romanii, vom urmari, asadar, o proiectie a celor mai cunoscute parodii de reclame internationale care au circulat viral in ultimii ani.

Umorul va fi o constanta a celei de-a patra seri de ADfel. Dupa proiectia de spoofuri, incepand cu ora 21.30, sunteti invitati de Teo (Trupa Deko) si de Sergiu (Trupa Arisocratii) la un numar de stand-up comedy pe tema "Momente stanjenitoare", oferit de Furazolidon. Show-ul va avea loc in spatiul de teatru de pe Motoare. Invitatia la buna dispozitie este cu intrare libera.

Despre ADfel
ADfel este primul festival de publicitate neconventionala din Romania, organizat de IQads si 24-FUN. Ajuns la a patra editie in 2009, evenimentul isi propune ca in fiecare an, timp de o saptamana, sa promoveze gandirea alternativa in publicitate si metodele neconventionale prin care brandurile isi comunica mesajele catre consumatori. Pe langa ideile neconventionale implementate in spatiul terasei, festivalul contine o serie de workshop-uri si conferinte dedicate subiectului, concursuri de creativitate, iar incepand cu acest an va reuni intr-o expozitie speciala cateva dintre cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii de publicitate locale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related