2activePR gestioneaza contul de PR al companiei British Airways Romania

Incepand cu luna octombrie a acestui an, 2activePR gestioneaza contul de PR al companiei British Airways Romania, in urma unui pitch international castigat de Fleishman-Hillard, reteaua la care este afiliata 2activePR.

2activePR va oferi companiei British Airways atat servicii de comunicare corporate, cat si de produs. De asemenea, 2activePR va organiza evenimentele pentru presa, lansarile noilor rute si va oferi consultanta in managementul crizei, precum si implementarea acestor proiecte specifice.

Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pe zona Balcani a declarat: "In prezent, industria aeriana globala este foarte competitiva, supusa unor reglementari stricte si expusa intens schimbarilor in comportamentul si increderea consumatorilor. Mediul economic actual este astfel plin de noi provocari si suntem increzatori ca Fleishman-Hillard si 2activePR in Romania vor putea identifica oportunitatile de dezvoltare pe termen lung."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related