Femeile se dezbraca daca stii ce sa le spui

Ca si cum treaba asta cu ganditul la "azi cu ce ma imbrac" nu le-ar ocupa oricum suficient timp, in ultima vreme femeile primesc tot felul de stimulente ca sa acorde mai multa atentie acestei probleme. Practic, sfertul de ora pe care, dupa cum sustin cercetatorii, il alocam in fiecare dimineata acestei activitati nu-i destul.

Asa ca suntem indrumate ingenuu de "zana buna" Malvina Cservenschi care apare la tot pasul pe Calea Victoriei, intr-o rochie roz, romantica si vaporoasa: "Poarta rochie, fii feminina!". Pe langa Malvina Cservenschi, campania petocuri.ro se bucura si de alte sustinatoare in randul celebritatilor: Andreea Raicu, Andreea Esca, Jojo, Laura Teodoru si Livia Dila, aflu de pe site-ul petocuri.ro, site-ul dedicat "celei mai selecte comunitati de femei" si in subsidiar publisher-ul exclusiv Unilever.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Gabriela Louise mardale
acum 14 ani
Dar nu cumva si aceasta atitudine este echivalenta cu un gen de " prostitutie"? practic te dezbraci pentru avantaje materiale. La mare te dezbraci pentru " placerea " de a fi admirata, acolo unde este cazul sau esti stimulata sa faci eforturi pt a arata si tu ca acele tipe " bune". Oricum partea proasta este ca a cam disparut acel farmec feminin care ne facea mai interesante si atragatoare. daca noi aratam totul fara inhibitii atunci rolul barbatului care mai este? Si in consecinta de ce ne suparam atunci cand ei ne trateaza asa cum aratam?
ana maria velici
acum 14 ani
din cauza femeilor ca tine o sa ramanem comunisti. ti se pare ca esti mai misterioasa tu decat celelalte? poate daca ai avea o tzatza in plus, altfel????? lasa tineretul sa se deschida spre idei noi varzo ce esti, lasa-ne sa respiram fara comantarii de genul!!!!

muriti tu si cei ca tine pentru ca fara voi poate o sa ajungem si noi mai bine!!!!



Branded


Related