Audiența cumulată a Thinkdigital Podcasts Network a ajuns, în doar două luni, la peste 650.000 de ascultări în medie per episod - o creștere de +180%. Andreea Esca și George Buhnici, printre noile nume din rețea

Audiența cumulată a Thinkdigital Podcasts Network a ajuns, în doar două luni, la peste 650.000 de ascultări în medie per episod - o creștere de +180%. Andreea Esca și George Buhnici, printre noile nume din rețea

Thinkdigital Podcasts Network, prima rețea din România destinată publicității audio în format podcast, a ajuns în doar două luni de la lansare să adune încă 14 producții – printre care cele mai populare sunt cele semnate de celebra jurnalistă Andreea Esca, #IGDLCC realizat de George Buhnici sau „Călătorii” cu Ana-Maria Caia și Gabriel Bejan, găzduit de Hotnews.

 

Audiența podcasturilor se împarte în ascultări native-audio only și ceea ce numim noi audio-views, tot mai multe producții având și componenta video foarte bine dezvoltată, un exemplu de bună practică în acest sens fiind de exemplu George Buhnici care realizează cifre semnificative și în format video. Ne bucurăm să vedem un interes tot mai mare pentru acest nou format media, clienți precum Banca Transilvania sau ING derulând deja campanii, deși oferta comercială s-a lansat doar acum câteva săptămâni”, spune Iuliana Ghiorghiță, director strategie media al Thinkdigital – compania care a lansat în premieră pentru piața de advertising din România o rețea de publicitate în podcasturi.

 

Noile producții adăugate în rețea (de la 22 în ianuarie, la 36 acum) duc evoluția rețelei, din punct de vedere al audienței, de la 230.000 (43.850 audio listeners per episode și 185.000 audio views per episode) la 650.000 (62.647 audio listeners per episode și 587.830 audio views per episode) adică o creștere de cca. 183%.

Lista completă și detalii despre fiecare producție din rețea, precum și formatele disponibile, se găsesc aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related