Daedalus Millward Brown si Prodigy® au realizat un studiu despre utilizatorii retelelor sociale

Compania de research Daedalus Millward Brown in colaborare cu agentia de comunicare in social media Prodigy® au realizat un studiu calitativ care si-a propus sa afle prin ce se disting utilizatorii retelelor sociale si care sunt implicatiile la nivel de prezenta si comunicare de brand in aceste retele.

Pentru aceasta au fost alese cele mai populare 3 retele de socializare din Romania: Twitter, Facebook si HI5 si s-a explorat atat auto "? perceptia utilizatorilor fiecarei retele in parte cat si perceptia lor fata de utilizatorii celorlalte retele sociale.

Studiul a relevat faptul ca Twitter este un canal potrivit de comunicare pentru brandurile care au in identitatea lor valori precum inovatie, intelepciune si statut. Facebook este un instrument de vizibilitate mai potrivit pentru brandurile a caror comunicare se axeaza pe valori ca protectie, grija fata de ceilalti, apartenenta la o comunitate. HI5 este reteaua perfecta pentru brandurile orientate catre aventura, rasfat dar si branduri populare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

SectiuneBranded


Related