Syscom Digital gestioneaza prima campanie de mobile marketing pentru Rio Mare

Syscom Digital isi mareste portofoliul de clienti ce apeleaza pentru prima data la servicii de mobile marketing. Nordic Import-Export, distribuitor de produse alimentare premium, impreuna cu agentia interactiva de mobile & online marketing, Syscom Digital, desfasoara un proiect inedit de SMS Marketing pentru produsele Rio Mare, in care participantii pot pescui premii substantiale.

Nordic, infiintata in 1994, si-a propus sa devina firma numarul 1 din Romania in comercializarea de produse alimentare premium. In acest scop, utilizeaza serviciile specializate ale echipei Syscom Digital pentru prima lor campanie de SMS Marketing, urmarind astfel fidelizarea clientilor deja existenti, precum si pentru promovarea produselor Rio Mare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related