Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii a lansat campania "In scoala nu este loc pentru discriminare"

Sub mesajul "In scoala nu este loc pentru discriminare. Cunoaste-ma inainte sa ma judeci", Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI) a lansat, la inceputul lunii septembrie, o campanie de constientizare in cadrul programului "Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate".

Campania este acum promovata pe ecranele amplasate in statiile de metrou din Bucuresti, pe cele din toate hypermarketurile din tara, in aeroporturi, cafenele si saloane de cosmetica si banci.

Astfel, in perioada 1 octombrie - 1 noiembrie 2009, un afis digital va putea fi urmarit pe plasmele amplasate in cele 44 de statii de metrou din Bucuresti, dar si in reteaua interna de televiziune din 74 cafenele/baruri in Bucuresti si in Iasi, 6 aeroporturi, banci si pe cele din 8 lanturi de centre comerciale la nivel national, cu care compania ce sustine Programul are contracte. Afisul digital va putea fi urmarit in fiecare zi, la un interval de aproximativ 1 ora, in functie de durata calupurilor publicitare specifice fiecarui canal de distributie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related