Presage a fost aleasa agentia de comunicare corporativa a Fabryo Corporation

Incepand cu luna ianuarie 2010, Presage | Public Relations & Public Affairs se va ocupa de comunicarea corporativa a companiei Fabryo Corporation, in urma unui pitch organizat in luna decembrie 2009.

Presage va dezvolta si implementa la nivel national un program complex de comunicare a identitatii si valorilor corporate ale Fabryo Corporation.

"Am ales Presage pentru ca au inteles exact cerintele formulate de noi pentru transmiterea intr-un mod relevant si definitor a ceea ce inseamna Fabryo. Mai mult, au inteles personalitatea si identitatea Fabryo, au intuit prioritatile de abordare si de comunicare in linie cu asteptarile noastre. Sunt sigur ca aceasta colaborare va fi una de succes, care ne va ajuta sa comunicam partenerilor nostri ca Fabryo este o companie dedicata inovatiei, calitatii si dezvoltarii durabile" a declarat Stefan Teodorescu, Marketing Director, Fabryo Corporation.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related