Elite Romania se lanseaza pe piata biscuitilor

Compania Elite Romania, liderul pietei de cafea din Romania lanseaza o surpriza dulce pentru consumatori: biscuitii Merlin.
Lansarea biscuitilor Merlin este surpriza dulce pe care Elite Romania o aduce consumatorilor sai la implinirea a zece ani de cand produce pe piata romaneasca marci renumite de cafea. Prin aceasta noua provocare, Elite Romania isi face intrarea pe piata biscuitilor dulci.

Eli Rachmut, Directorul General al Elite Romania spune ca "In acest an se implineste un deceniu de cand Elite produce cafea in Romania, este deci un moment aniversar de la care nu trebuia sa lipseasca o surpriza placuta, asa cum este lansarea unei noi categorii. Acest moment reprezinta doar inceputul unui drum care va fi marcat si de alte lansari de game de produse alimentare in diferite categorii. Merlin sunt biscuitii care vor da savoare clipelor fiecarei zile prin calitatea lor exceptionala, garantata de Elite."
Crocanti si deliciosi, biscuitii Merlin te ajuta sa descoperi magia lucrurilor simple din viata de zi cu zi; acestia detin acea forta pozitiva care da viata sentimentului de afectiune dintre mamici si copii. Biscuitii Merlin sunt disponibili in 5 variante si acopera sortimentele petit beurre, biscuiti sandwich, tipurile glutenosi si zaharosi, cu crema de cacao si vanilie. Noile produse sunt realizate pe baza retetelor proprii, apartinand companiei Elite International care are o lunga traditie si experienta de sucess in acest domeniu inca din anul 1930.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related