Incheierea primei editii a concursului de grafica si pictura initiat de Elite Romania "Clipe de colectie. Clipe Selected"

In 8 iunie Elite Romania a incheiat prima editie a concursului "Elite Collection", anuntand totodata castigatorul competitiei. Concursul a fost lansat in luna aprilie si s-a adresat studentilor din facultatile de arta si arhitectura din Romania. Aceasta prima editie marcheaza debutul unei frumoase relatii intre compania producatoare de cafea si domeniul artei, dorind totodata sa incurajeze un numar cat mai mare de tineri artisti romani sa-si puna semnatura pe viitoarele cesti de colectie Selected.
Sub sloganul "Clipe de colectie. Clipe Selected", competitia s-a derulat in perioada 18 aprilie - 17 mai 2005. Jurizarea competitiei a avut loc in perioada 19-20 mai 2005, din juriul concursului facand parte reprezentanti ai companiilor Elite si Saatchi & Saatchi. Presedintele juriului a fost desemnat domnul Cezar Suteu, profesor universitar in cadrul Universitatii de Arta din Bucuresti. Membrii juriului au avut dificila sarcina de a selecta cele mai expresive lucrari dintre numeroase propuneri inspirate realizate de tinerii artisti talentati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related