Au fost nominalizati finalistii concursului de pictura si grafica Elite Collection

Competitia initiata de compania Elite Romania si-a desemnat finalisti. In cadrul unor evenimente inscrise spiritului artistic, organizatorii au anuntat lucrarile finaliste si numele tinerilor artisti din Cluj, Timisoara, Constanta si Iasi, care au intrat in marea finala a concursului Elite Collection.
Studentii au inscris in concurs peste patru sute de lucrari de grafica pe tema "Arta cafelei". Lucrarile castigatoare vor fi folosite pentru inscriptionarea cestilor Selected - Elite Collection, apreciate deja de iubitorii de cafea in pragul sarbatorilor.

Nominalizarea finalistilor a avut loc intr-un cadru mai putin conventional - cafenele elegante, in care legatura intre arta si cafea se reflecta in fiecare detaliu. Evenimentele locale Elite Collection au debutat cu vernisajul celor mai apreciate lucrari inscrise in concurs, urmat de un exercitiu unic de pictura pe suprafata unei uriasei cesti de cafea Selected. Toti cei prezenti la eveniment au fost invitati sa picteze alaturi de tinerii artisti pe ceasca de cafea Selected, lasandu-se antrenati in jocul cu pensula si culorile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related