CME, compania condusa de Adrian Sarbu, e gata sa semneze cu NewsCorp. in Bulgaria

Dupa ce a renuntat la operatiunile din Ucraina in luna ianuarie, CME e gata sa semneze cu News Corp. pentru preluarea postului bTV, numarul 1 pe piata din televiziune din Bulgaria, intr-o tranzactie situata in jurul valorii de 500 mil. euro.

"In Bulgaria, CME este pe pozitia 7-8. Daca ar cumpara bTV (post detinut de conglomeratul miliardarului Rupert Murdoch - n.r.), care e lider de piata, ar face profit imediat", a spus pentru saptamanalul de business MONEY EXPRESS un insider al pietei bulgare, care e de parere ca deal-ul va avea loc. Saptamana trecuta, Reuters, care cita o sursa apropiata tranzactiei, dadea aproape ca sigura achizitia, de catre CME, a postului bTV, precizand ca deal-ul va fi anuntat chiar luna aceasta. Cititi in MONEY EXPRESS care ar fi motivele pentru care CME ar face o noua achizitie in Bulgaria (dupa cea din 2008), dar si despre cum a lasat Adrian Sarbu o usa deschisa catre piata ucraineana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related