Cadetii IQads invata despre digital marketing la Digital Marketing Forum 2010

Primul eveniment mare de marcomm al anului la care cadetii doritori de informatii proaspete despre industrie vor avea sansa de a participa este Digital Marketing Forum 2010, cea de-a patra editie a evenimentului dedicat promovarii brandurilor in new media.

Evenimentul, organizat de Evensys, se va desfasura in perioada 24 - 25 februarie 2010 la Crowne Plaza Hotel si va reuni profesionisti locali si internationali care vor vorbi despre cele mai noi tendinte si cele mai inovative solutii din marketingul interactiv, advergaming, social media, mobile si online marketing.

Pentru a putea castiga una dintre cele 3 invitatii puse la dispozitie pentru acest eveniment, cadetii trebuie sa raspunda provocarii lansate de organizatori in colaborare cu IQads Kadett, un concurs despre marketingul online. Pentru toti ceilalti cadeti care vor dori sa participe la Digital Marketing Forum 2010, Evensys pune la dispozitie bilete cu pret redus.

IQads Kadett este primul program de talent scouting pentru industria locala de marcomm, organizat de IQads impreuna cu Coca-Cola Hellenic, care beneficiaza de sprijinul IAA Young Professionals. Partenerii proiectului sunt Test Central, ADVICE Students, ASER Romania, PRME Romania, Radio Guerrilla, 24-FUN, Money Express, Money.ro, SMARK, Elevate, OOPS Media, Monopoly si printcenter.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related