Presage Public Relations & Public Affairs va comunica pentru Austria Incoming

Incepand cu luna februarie 2010, Presage comunica pentru Austria Incoming, biroul din Romania a DMMA (Destination Management Monitor Austria).

Presage va oferi servicii de consultanta in comunicare strategica, relatii publice, precum si servicii de event management, dezvoltand un program dinamic de actiuni B2B ce se vor sincroniza cu campania de marketing a asociatiei la nivel national.
Austria Incoming (AT Incoming) este cea mai importanta companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria. AT Incoming este reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice de exceptie din Austria: Bodensee - Vorarlberg, Bregenzerwald, Donau Niederösterreich, Millstätter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See - Kaprun. Asociatia DMMA are ca scop promovarea membrilor sai si dezvoltarea unor destinatii de top administrate strategic pentru a oferi o experienta turistica singulara, bazata pe solutii complexe de agrement si infrastructura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related