Vineri, 26 februarie, are loc ShortsUP

Vineri, 26 februarie, de la ora 20.00, ShortsUP, in parteneriat cu Vodafone Romania si Institutul Francez va aduce la Bucuresti, pentru cateva ore, pulsul orasului pasiunii. Evenimentul va evoca Parisul contemporan, spiritul sau cosmopolit, eclectic si fascinant.

La ShortsUP, scurtmetrajele lunii februarie vin cu aer de primavara, de Paris, de fluturi in stomac si cu cele mai multe premii internationale pe minut: doua castigatoare ale URSULUI DE AUR, un castigator la CLERMONT FERRAND, un nominalizat la OSCAR si doua nominalizate la CESAR.

In Paris, povestile de iubire par intotdeauna imprevizibile si complicate. Unele incep cu un flirt la metrou, ca in "Gartte-Papier" (regia Guillaume Martinez), scurtmetraj castigator al Ursului de Aur in 2006. Altele vin atunci cand iti pierzi si ultima speranta, ca in "Curva si puiul", de Clément Michel. Insa cele mai multe iubiri au nevoie de multe strategii si jocuri pentru a dura o viata intreaga, asa cum se intampla in "Bine jucat", (r. Sandrine Veysset) cu legendara Jeanne Moreau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related