Presage | Public Relations & Public Affairs va gestiona contul de relatii publice al Oxigen Plus

Dupa un trimestru de colaborare cu Presage | Public Relations & Public Affairs, Gemisa Investments incredinteaza aceleiasi agentii de comunicare cea de a doua companie din portofoliu. Incepand cu luna februarie 2010, Presage administreaza contul de PR al Oxigen Plus.

Presage va oferi servicii de corporate communication, financial communication si media relations, precum si servicii de consultanta in relationarea B2B si alte actiuni specifice, parte din strategia de promovare stabilita in raport cu obiectivele de business setate de Oxigen Plus pentru 2010.

"Alegerea Presage a fost una fireasca, ei confirmand deja compatibilitatea cu valorile si viziunea Gemisa Investments prin colaborarea cu o alta companie din grup. Oxigen Plus isi propune sa aiba o prezenta mult mai dinamica pe piata de profil in 2010, si un ritm sustinut de comunicare cu colaboratorii sai, atat din sectorul public cat si din cel privat. Presage ne va sustine pe tot parcursul acestui proces, dubland eforturile noastre de marketing cu tactici de comunicare adaptate profilului fiecaruia dintre partenerii nostri", a spus Silvia Stanescu, Managing Director Oxigen Plus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related