Publicitarii sunt si ei oameni

Agentia FRIENDS a implinit 7 ani. Conform traditiei, Sorin Tranca a pregatit si anul acesta un slideshow despre oamenii de la FRIENDS. Asa am aflat de produsele de succes ale agentiei: nu, nu campania Knorr (desi a fost si aia) si nici cine stie ce trofeu de la cine stie ce festival, ci "numita Flaria", precum si alt pui de om de numai trei saptamani. Acesta din urma vine de la "doamna cu brieful si domnul cu creatia", dupa cum am aflat din slideshow-ul care a rulat vineri la party-ul de aniversare.

Am plecat de la party-ul FRIENDS cu un calendar cu prieteni imaginari ai celor de la FRIENDS, unde sunt scrise aniversarile prietenilor lor reali, dar si cu o idee, pe cat de fireasca, pe atat de surprinzatoare atunci: publicitarii sunt si ei oameni. Si nu, nu ma refer numai la faptul ca beau un pahar, doua, trei...sau fara numar. Nici la faptul ca danseaza si se simt bine, ca doar sunt tineri si ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Liviu David
acum 13 ani

E misto ca l-ai vazut pe Liviu David la petrecere. Pentru ca Liviu David era plecat din tara :))

Alina Galeriu
acum 13 ani
Liviu, in cazul asta te anunt ca ai o sosie. :) imi pare rau ca te-am confundat, semana cu tine (te stiam de aici http://www.iqads.ro/echipa_63/liviu_david.html)


Branded


Related