Parazitii, Cargo si Vita de Vie cheama publicul la Zilele Prieteniei Bergenbier

Parazitii, Cargo si Vita de Vie cheama publicul la Zilele Prieteniei Bergenbier

Bergenbier a lansat patru spoturi online in cadrul carora membrii formatiilor Parazitii, Cargo si Vita de Vie invita publicul la Zilele Prieteniei si ii directioneaza catre platforma unde este publicat programul, potrivit unei informari din partea 2activePR. In cel de-al patrulea spot, bloggerii din spatele website-urilor pandutzu.com, mahmur.info, mariusmatache.ro, piticu.ro si andreicismaru.ro prezinta formatiile prezente la eveniment si cheama publicul in Piata Constitutiei.

Spoturile promoveaza seria de evenimente Zilele Prieteniei, care debuteaza in Bucuresti pe 29 si 30 iunie. Urmatoarele orase in care vor avea loc evenimente sunt Ploiesti, Iasi, Craiova si Constanta. Seria "Zilele Prieteniei" este organizata de Publicis Events in cadrul campaniei "Prietenia cucereste Romania", semnata de Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related