Pepsi a lansat in Romania noua campanie de fotbal a brandului

Incepand de luna aceasta, Pepsi a lansat si in Romania noua campanie de fotbal a brandului. Avand ca tema Africa, campania de anul acesta ii prezinta pe opt dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii intr-o ipostaza surprinzatoare, scotandu-i de pe stadion si ducandu-i in inima savanei africane.

Campania internationala ii are ca protagonisti pe opt dintre cei mai mari jucatori ai momentului: Lionel Messi, Thierry Henry, Frank Lampard, Ricardo Kaká, Fernando Torres, Didier Drogba, Michael Ballack si Andrei Arshavin.

Spotul TV, care poate fi urmarit si pe posturile din Romania, ii poarta pe marii fotbalisti de pe terenul de fotbal direct in safari. In arsita savanei africane, vedetele celor mai celebre cluburi de fotbal din Europa sunt nevoite sa joace fotbal dupa regulile localnicilor, pentru a-si potoli setea cu un Pepsi. Cei opt fotbalisti trebuie sa faca fata inventivitatii localnicilor si obstacolelor terenului ad-hoc, intr-un meci pe cat de incitant pe atat de amuzant.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related