the group lanseaza compania your promo

thegroup infiinteaza o noua companie, specializata in domeniul productiei de materiale promotionale personalizate. Agentia your promo aduce cu sine un avantaj competitiv in domeniul ei de activitate, prin aceea ca importa direct de pe pietele asiatice obiecte promotionale standard, dar si obiecte promotionale realizate dupa propriul design, pe care le personalizeaza in acord cu nevoile de comunicare si "discursul" fiecarui brand.

"thegroup, prin agentiile sale specializate, acopera aproape toate disciplinele serviciilor de comunicare" - a declarat Zoltan Szigeti, "dar am evaluat cu atentie si unul dintre domeniile care a crescut consistent in ultimii ani, acela al productiei de materiale promotionale personalizate. Si pentru ca am identificat aceasta oportunitate am hotarat sa o exploatam in acord cu filozofia noastra constanta de dezvoltare" - a continuat Presedintele thegroup.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related