Studiu GfK Romania si B&P Brandivia: Cele mai puternice branduri din Romania

Coca-Cola detine prima pozitie in topul celor mai puternice branduri din Romania, potrivit rezultatelor Brand Community Power Model, studiul derulat de B&P Brandivia si GfK Romania. A doua marca din clasament este Milka, urmata de Jacobs Kronung. Pozitiile a patra si a cincea sunt ocupate de Orange, respectiv Ariel.

Orice brand puternic are o comunitate colectiva si cu totii suntem membri mai multor comunitati de branduri. Avem tendinta sa folosim anumite produse si sunt altele de care ne ferim. Suntem fani declarati ai anumitor marci de ciocolata, in timp ce altele nu ne plac deloc si avem incredere in anumite branduri de telefoane, dar nu in altele. Specialistii de la B&P Brandivia si de la GfK Romania au aflat in ce fel utilizatorii produselor si serviciilor sunt diferiti sau se aseamana unii cu ceilalti, cum se construiesc aceste comunitati si care sunt factorii care le influenteaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related