Bengay organizeaza impreuna cu Sport Arena, Cupa Presei Bengay

Anul acesta, in cadrul Sport Arena Streetball - cel mai mare turneu de baschet in aer liber din Romania, brandul BENGAY organizeaza CUPA PRESEI BENGAY.

CUPA PRESEI BENGAY este un eveniment pentru toti jurnalistii care iubesc sportul, in special baschetul, si pentru aceia care vor sa impartaseasca aceeasi pasiune cu colegii din breasla si sa dea mai departe un exemplu pentru ceilalti.

CUPA PRESEI BENGAY va avea loc pe 29 mai (sambata), pe terenurile din Politehnica, incepand cu orele 15:00, odata cu debutul primului turneu din cadrul editiei 2010 - Sport Arena Streetball.

Debutul editiei a 6-a a CAMPIONATULUI SPORT ARENA STREETBALL este marcat de o conferinta de presa ce va avea loc marti, 25 mai, ora 12:00, in Sala Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti, din Splaiul Independentei nr. 313, sector 6, in incinta Universitatii Politehnica Bucuresti. Invitatii de onoare ai acestei conferinte de presa sunt: Octavian Bellu - membru COSR, cel mai titrat antrenor de gimnastica din lume; Carmen Tocala - Presedinte al Federatiei Romane de Baschet si membru in board-ul FIBA Europe; Cristina Ciocan - cea mai buna jucatoare de baschet a anului 2009; Ecaterina Andronescu - Rector al Universitatii Politehnice Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related