Infinit Solutions semneaza campania Honda GreenChallenge 2010

Infinit Solutions semneaza cea de-a doua editie a campaniei Honda GreenChallenge, competitie ce a adus in prim plan o perspectiva distractiva dar in acelasi timp educativa asupra sofatului, cu scopul de a sustine spiritul ecologic printre conducatorii auto din Romania.

Campania a beneficiat de o sustinere integrata in toate media: TV, radio, internet, presa scrisa, BTL si POSM si nu in ultimul rand Social Media, adresandu-se soferilor activi si dinamici, care iubesc competitia, aventura si spiritul ecologic.

Infinit Solutions a comunicat cu publicul tinta realizand o imagine bine definita a campaniei, construind o platforma online complexa, www.greenchallenge.ro ce s-a bucurat de un adevarat succes: pe toata durata competitiei s-au inregistrat peste 60.000 de vizitatori si 8 791 de concurenti ce au luat contact cu lumea Honda si abordarea sa unica in ceea ce priveste mediul si tehnologiile verzi. Una dintre probele competitiei a fost cea de condus eficient in mediul virtual, pentru care Infinit Solutions a implementat un joc online prin care participantii si-au testat abilitatile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related