George Man este noul Client Service Director al Infinit Solutions

George Man se alatura echipei Infinit Solutions, unde ocupa incepand cu ianuarie 2010 pozitia de Client Service Director. George Man va coordona echipa de Client Service a agentiei si va gestiona dezvoltarea operatiunilor Infinit Solutions.

Cu o experienta vasta in comunicare, noul Client Service Director va administra conturile aflate in portofoliul agentiei, combinand componentele strategice cu puterea de dezvoltare.

George Man, Client Service Director Infinit Solutions: "Am ales sa ma alatur unei agentii aflate in plina ascensiune, intr-un moment foarte important in consolidarea pozitiei pe piata de comunicare. Este o provocare atat pentru mine cat si pentru agentie; planurile pentru 2010 sunt foarte indraznete si ne-am propus sa pasim impreuna intr-o noua etapa de dezvoltare a business-ului. Sunt incantat sa gasesc o echipa experimentata, dedicata, pe care ma pot baza si un portofoliu solid de clienti. Cred ca vom face lucruri remarcabile impreuna si diferenta se va vedea in anii urmatori pe piata de profil."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related