George Man este noul Client Service Director al Infinit Solutions

George Man se alatura echipei Infinit Solutions, unde ocupa incepand cu ianuarie 2010 pozitia de Client Service Director. George Man va coordona echipa de Client Service a agentiei si va gestiona dezvoltarea operatiunilor Infinit Solutions.

Cu o experienta vasta in comunicare, noul Client Service Director va administra conturile aflate in portofoliul agentiei, combinand componentele strategice cu puterea de dezvoltare.

George Man, Client Service Director Infinit Solutions: "Am ales sa ma alatur unei agentii aflate in plina ascensiune, intr-un moment foarte important in consolidarea pozitiei pe piata de comunicare. Este o provocare atat pentru mine cat si pentru agentie; planurile pentru 2010 sunt foarte indraznete si ne-am propus sa pasim impreuna intr-o noua etapa de dezvoltare a business-ului. Sunt incantat sa gasesc o echipa experimentata, dedicata, pe care ma pot baza si un portofoliu solid de clienti. Cred ca vom face lucruri remarcabile impreuna si diferenta se va vedea in anii urmatori pe piata de profil."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

SectiuneRelated