E bine sa spui NU clientului?

Buzz cu Lorand (Boti) Balint (Global Communications Director, Leo Burnett)

IQads: Account-ul trebuie sa fie un om cu doua fete: una a agentiei si una a clientului. E bine ca e asa? Ar trebui sa fie mai mult omul agentiei sau mai mult omul clientului?
Lorand (Boti) Balint: Citind intrebarea, am simtit o asemanare izbitoare cu discutiile pe care le mai am din cand in cand cu straini despre Dracula. Roman fiind, Dracula mi se pare o chestie haioasa si fascinatia strainilor pentru el asemenea. Cam asa si cu cele doua fete ale muncii de account - in realitate, nu prea dai de ele. Account-ul lucreaza intr-o echipa care include combinatii ale urmatoarelor: ceo client, general manager client, marketing director client, brand manager client, assistant brand manager client, marketing research client, regional marketing director client, regional brand manager client, account executive, account manager, account director, client service director, copywriter, art director, creative director, planner, planning director, managing director, av production, print production, event xyz, interactive xyz, si are un rol bine definit in echipa asta. Daca incerci sa iei o fata care nu este a ta - pe care o ei? A CEO-ului de la client? A MD-ului ? A Creative Director-ului sau a Managing Director-ului ? Este o capcana in care nu ar trebui sa cada niciun om de client service. Cateodata, in dinamica proiectelor, esti de acord cu un punct de vedere al clientului. Altadata, cu cel al colegilor tai. In acel moment, se asteapta de la tine sa dai tot ce poti pentru a sustine acel punct de vedere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related