Leo Burnett & Target, Agentia Anului la ADOR 2010

Festivalul ADOR si-a desemnat castigatorii celei de-a noua editii. In urma jurizarii, titlul de agentia anului a revenit agentiei Leo Burnett & Target.

In cadrul competitiei ADOR 2010 s-au acordat in total 26 de trofee (6 trofee Best of Category si 20 de trofee ADOR, pe sectiuni).

Cele 20 de trofee ADOR au fost castigate de DRAFTFCB Bucharest; GAV; GREY Bucharest; iLeo Marketing Interactiv; Interactions; Leo Burnett & Target; Mercury 360; NEXT Advertising; Propaganda; Proximity Bucharest; Publicis Romania; Tempo Advertising si Vitrina Advertising.

Cele 6 trofee Best of Category au fost obtinute de lucrarile: „Bodydresser's 20 minutes of muscles” pentru Pescariu Sports&Spa semnata de DRAFTFCB Bucharest (categoria Media); „Pinocchio” pentru Spitalul Marie Curie semnata de Grey Bucharest (categoria Special best – craft); „Bergenbier Man’s Day” (Imnul I, Imnul II, Man's Day) pentru Bergenbier semnata de Leo Burnett & Target si iLeo Marketing Interactiv (categoria Integrated Campaigns); „Box of Memories Annual Report” pentru Salvati Delta, semnata de NEXT Advertising (categoria Design); „Don’t let workers become your family” (Bibeloul, Camasa) pentru Ytong, semnata de Propaganda (categoria TV – spots and campaigns) si lucrarea „From Work to School” pentru Festival of Trees, semnata de Proximity Bucharest (categoria Social Campaigns – sustinuta de Gala Societatii Civile).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related