Wieden & Kennedy Londra semneaza campania de lansare Honda CR-Z

Agentia Wieden & Kennedy Londra a dezvoltat pentru Honda campania de comunicare ce anunta lansarea modelului hibrid CR-Z, informeaza campaignlive.co.uk.

Campania inlcude un spot TV ce va fi difuzat in 29 de state europene, materiale print, proiecte BTL si digitale. Serviciile de media buying sunt asigurate de Starcom Mediavest.

Spotul TV este filmat in trei culori pentru a evidentia cele trei stiluri de condus "Sport", "Normal" si "Econ" propuse de autoturism. "Spotul RGB arata din perspectiva soferului cele trei moduri diferite de condus si emotiile asociate cu fiecare. Filmul este proaspat, interesant si se va dovedi eficient in a genera dorinta si a atrage un public tanar", a declarat while Ian Armstrong (Manager Comunicare Europa, Honda).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related