More Than Pub comunica pentru Jana

Jana, brand-ul croat de apa minerala naturala, aduce si in Romania povestea celor 7000 de ani de existenta a izvorului din Santa Jana, de unde isi ia resursele de apa. More than Pub este agentia desemnata de companie sa gestioneze componenta de relatii publice, aducand in fata consumatorilor romani un brand puternic, valorizat de caracteristicile liniei de produse, fie ca este vorba despre apa minerala naturala, fie ca este vorba despre cea cu arome naturale.

Cu o pozitionare premium (alaturi de Evian, Vittel si Volvic), Jana este preferata vedetelor internationale si, in acelasi timp, respecta fiecare consumator in parte. Astfel, oricine gusta din apa Jana beneficiaza de privilegiul de a fi prima persoana care intra in contact cu acea apa, gratie procesului de imbuteliere aseptic, de ultima generatie, prin care apa ajunge in sticla direct din izvor. Strategia de comunicare pe care More Than Pub o va dezvolta alaturi de brand-ul croat se va concentra atat asupra beneficiilor produsului, care este 100% natural, cat si asupra educarii consumatorilor cu privire la aspecte importante pentru o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

SectiuneBranded


Related