Ioana Bulat este noul PR Manager al Xerox Romania

Ioana Bulat s-a alaturat echipei Xerox Romania, in pozitia de PR Manager, incepand din data de 15 iulie 2010. Ea va elabora si implementa strategia de PR a companiei si va coordona activitatile de comunicare ale Xerox Romania.

Ioana are o experienta de peste cinci ani in comunicare: a fost PR Manager la Bergenbier, iar anterior a ocupat pozitia de specialist comunicare in cadrul Dacia Groupe Renault. A absolvit Facultatea de Stiinte Politice in limba franceza, din cadrul Universitatii Bucuresti.

Xerox Romania si Republica Moldova (www.xerox.ro) este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 240 de reselleri autorizati, Xerox Romania si Republica Moldova ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related