Teo face stand-up dupa un brief Bergenbier diseara, la ADfel

Bergenbier si-a propus sa ne arate intr-un mod neconventional, la ADfel, ca stie ce isi doresc barbatii de la femei. Chiar in prima seara a evenimentului, Teo va face stand-up pe acest brief de la Bergenbier in Laptarie, de la ora 21:00.

Ce isi mai doresc barbatii de la femei vom afla si joi, 29 iulie, in "Seara sutienelor", dar si vineri, 30 iulie, in seara de "ID-uri de mess la liber".

Pana la inceperea programului, insa, va avertizam ca o multime de surprize va pasc la tot pasul prin terasa. Nu dezvaluim nimic, va spunem doar ca in fiecare zi, la orice ora, o sa gasiti la intrare, in lift, in terasa, la bar o serie de executii permanente, care o sa va capteze atentia cu siguranta.

Inca de azi, va puteti alege masa la care sa stati in terasa in functie de modelul de LCD preferat de la Philips, pentru ca toata terasa va fi transformata in Showroomul Televizoarelor Philips. De la 18, in fiecare zi, se vor desfasura o serie de happening-uri (cautati de exemplu "Zona BCR"; cred ca n-o sa va mai dezlipiti de acolo). Multe idei se vor implementa pe parcurs, deci lista se va imbogati pe zi ce trece, pana ajungem la 70.

Astazi, dupa stand-up, de la 22:00, avem un concurs prin SMS de la Playboy, pe ecranul mare din terasa si apoi o proiectie de campanii neconventionale.

Fiti atenti la plecare cu cine dati nas in nas. S-ar putea sa faca imposibilul sa devina posibil!

Programul ADfel se gaseste si va fi updatat cu noi puncte din program aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related