Imposibila transformare a liftierei de la ADfel

Aseara am cautat-o disperata pe Tanti Lili, dar n-a fost de gasit. In locul ei, Coca-Cola Zero a adus o tipa sexy ca sa demonstreze ca “Imposibilul devine posibil”. A pastrat vechiul obicei al lui Tanti Lili, acela de a coase goblenuri.

  

Insa, e clar ca n-are nevoie si de scaunelul cel mic pe care il tinea Tanti Lili la picioare, pentru ca fata asta, Andreea pe numele ei, are picioarele lungi cat Zidul Chinezesc.


 

Asta e motivul pentru care spun ca surpriza oferita de Coca-Cola Zero a facut deliciul barbatilor care s-au urcat cu liftul pe Motoare ieri seara. Pentru cei care au urcat pe scari si n-au avut sansa sa o cunoasca pe Andreea: luati aminte - intotdeauna e bine sa ai "putintica rabdare".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Daniel Dobrin
acum 13 ani
Mai stiu o bere si un ketchup care spuneau tot asa."Good things come to those who wait".

Eeeei si uite ca dupa vreo 3 ani de zile s-a intamplat o chestie pe care o scrisesem la commentul cu numarul 4 (prima mea idee inscrisa, cam la prima mana , dar uite ca in 2010 a mers) o vedem aici:

http://adfel.iqads.ro/2007/09/11/concurs-de-idei-cu-0-blocaje-de-inspiratie/

Ehee tatutzulee, dar am fost avertizat in regulament:

http://adfel.iqads.ro/Regulament_Concurs_de_idei_Coca-Cola_Zero.pdf

si la punctul nr 5 scrie "Daca IQads va hotari sa foloseasca ideile in alt context, atunci va cere acordul participantilor. IQads se bazeaza pe onestiatea celor care intra in Concurs pentru respectarea proprietatii intelectuale a ideilor.

IQads nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea ideilor publicate pe forumul ADfel in alte contexte, intr-un mod neautorizat, avand in vedere ca blogul este un spatiu public, unde mesajele participantilor sunt accesibile oricarui utlizator. "

Se pare ca a fost folosita in acelasi context, deci nu am de ce sa ma plang. Oricum tare ideea!



Branded


Related