Allied Domecq si Punct Advertising ii ureaza La Multi Ani lui Mr. Jack!

Datorita unui incendiu, ziua in care s-a nascut Mr. Jack Daniel este un mister. Se stie doar ca acesta a venit pe lume intr-una dintre zilele lui septembrie 1850. Se mai stie si ca aniversarea lui Mr. Jack era serbata cu mare fast an de an, de catre prietenii din orasul sau natal, Lynchburg, Tennessee.

Cu timpul, acestora li s-au alaturat prieteni din alte 130 de tari unde este prezent cel mai cunoscut whiskey din lume - Jack Daniel's - iar toata luna septembrie a fost proclamata sarbatoare in cinstea sa. Odata cu cea de-a 155-a aniversare a lui Jasper Newton "Jack" Daniel, Allied Domecq Spirits & Wine Romania si Punct Advertising au pregatit un program de interactiune cu consumatorul la nivel national. In marile magazine, cumparatorii au beneficat de oferte speciale de pret si de premii instant la achizitionarea unei sticle de Jack Daniel's. Programul s-a desfasurat pe parcursul a 2 saptamani in retelele Metro, Gima, Selgros, Carrefour si Cora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cosmin Simionescu
acum 16 ani
La multi ani si la mai mare!


Branded


Related